Transport & Distributie

Of het nu gaat om een partij goederen of een hijskraan, uw lading moet ‘gewoon’ van a naar b. Soms zo snel mogelijk, maar altijd op het afgesproken tijdstip. Hoe complex uw vraag ook lijkt, Van der Molen Transport heeft het antwoord.

Snel en efficiënt

Voor onze 30 trucks beschikken wij over 40 trailers in vele soorten en maten, van vlakke opleggers tot diepladers. Dit biedt zo veel mogelijkheden dat wij op elke vraag efficiënt kunnen inspelen, óók als er haast geboden is. Met Track & Trace kunt u uw transport live volgen.

Handig afleveren

In overleg met u bepalen wij de slimste manier van afleveren op de plek van bestemming. Zes van onze wagens zijn uitgevoerd met een meeneemheftruck, twee met een kraan. Ideaal om bijvoorbeeld bouwmaterialen op hoogte aan te leveren.

Speciale projecten en spoed

Vergt uw transport meerdere trailers tegelijk? Wilt u een multifunctionele chauffeur voor standbouw of een project in het buitenland? Bij Van der Molen is alles bespreekbaar. Bekijk onze Speciale Projecten en Spoedgoed.

Nederlandse chauffeurs

Onze 30 chauffeurs zijn in vaste dienst. Zij zijn allemaal goed opgeleid, gecertificeerd, Nederlands en zelfs gescreend (veiligheidseis voor opdrachten G8). Elke dag opnieuw staan zij klaar om elke vorm van transport en logistiek voor u te verzorgen.

Professioneel, enthousiast en meedenkend.

Bel 072 – 574 42 34 of mail ons voor een offerte.